Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Posta yapısında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı işlevsel ve harika olmalıdır.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, birden çokça insanoğlunun sıkıca çıkış yapabilmesi bâtınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve basitçe olması mealına hasılat.

Yangın Bapsı esas amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapsı düzenırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen baplar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Mono blok gövde mimarisı düzen sistemi veya panik pas sisteminin kilidin bâtıninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Her mevsim serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya yahut farklı bir hail bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangına dayanıklı kapıların yaşam kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu rütbe ilenmeşap bapnın namevcut olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul parçası haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Fevkda arz düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page